ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΝΕΑΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
10 Σεπτεμβρίου 2018

O Νότης Μαριάς στη Νέα Ιωνία για τις εκδηλώσεις μνήμης για την Μικρασιατική Καταστροφή

Αθήνα, 10/9/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

O Νότης Μαριάς στη Νέα Ιωνία για τις εκδηλώσεις μνήμης για την Μικρασιατική Καταστροφή

Στη Νέα Ιωνία βρέθηκε χθες 9/9/2018 ο Ευρωβουλευτής και Πρόεδρος του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ», Καθηγητής Νότης Μαριάς για να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις μνήμης για τη Μικρασιατική Καταστροφή τις οποίες διοργάνωσε με επιτυχία το Κέντρο Σπουδής και Ανάδειξης Μικρασιατικού Πολιτισμού (ΚΕΜΙΠΟ) του Δήμου Νέας Ιωνίας.
Έτσι χτες Κυριακή 9/9/2018 ο Νότης Μαριάς παρακολούθησε μαζί με πλήθος πιστών τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νέας Ιωνίας.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας παρακολούθησε την επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα της Μικρασιατικής Καταστροφής χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ.κ. Γαβριήλ και ακολούθως ο Νότης Μαριάς κατέθεσε στεφάνι στην προτομή του Μητροπολίτη Πατάρων Μελετίου.
Σε δηλώσεις του ο Έλληνας Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής κατήγγειλε την τουρκική βαρβαρότητα η οποία οδήγησε σε μαζικές σφαγές των Ελλήνων της Μικράς Ασίας κατά την Μικρασιατική Καταστροφή και επισήμανε ότι οι απανταχού Έλληνες έχουν πάντα στην καρδιά τους τις αλησμόνητες Πατρίδες.
Ακολούθως ο Νότης Μαριάς απηύθυνε χαιρετισμό σε εκδήλωση που διοργάνωσε ΚΕΜΙΠΟ στο Συνεδριακό Κέντρο Νέας Ιωνίας με θέμα τη Συνθήκη της Λωζάνης κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου λόγω των συνεχών τουρκικών απειλών και των μεθοδεύσεων του Ερντογάν για αναθεώρηση της Συνθήκης της Λωζάνης.

Επισυνάπτονται σχετικές φωτογραφίες:

 

 

About this author

A ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ