ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΝΕΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
23 Αυγούστου 2018

Νότης Μαριάς: Tα 288 δις ευρώ των τριών μνημονιακών δανείων έσωσαν τους δανειστές

Αθήνα, 23/8/2018

Δελτίο Τύπου/ Βίντεο

Νότης Μαριάς: Tα 288 δις ευρώ των τριών μνημονιακών δανείων έσωσαν τους δανειστές

Που πήγαν τα 288 δις ευρώ των μνημονιακών δανείων κ. Τσίπρα ρώτησε μιλώντας την Τρίτη 21/8/2018 στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha Θεσσαλονίκης ο Πρόεδρος του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ- Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ», Ευρωβουλευτής, Καθηγητής Νότης Μαριάς.
Όπως επισήμανε ο Έλληνας Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής σχολιάζοντας το διάγγελμα Τσίπρα από την Ιθάκη, ο πρωθυπουργός δεν είπε κουβέντα για το που πήγαν τα 288 δις ευρώ των τριών μνημονιακών δανείων συγκαλύπτοντας έτσι τους δανειστές μια και είναι γνωστό τοις πάσι ότι το 95% των παραπάνω δανειακών κεφαλαίων επέστρεψαν στις τσέπες των δανειστών για πληρωμή παλαιών χρεών.
Επίσης επισήμανε ότι Α.Τσίπρας στο διάγγελμά του απέκρυψε ότι τα μνημόνια έσωσαν τις ξένες τράπεζες, όπως άλλωστε παραδέχθηκε ο ίδιος ο Ντάισελμπλουμ απαντώντας σε Ερώτηση του Νότη Μαριά στην Ευρωβουλή.
Γιατί αν είχαν πέσει 288 δις ευρώ στην Ελληνική Οικονομία πρόσθεσε ο Νότης Μαριάς τότε η Ελλάδα θα είχε απογειωθεί και φυσικά δεν θα είχε μετατραπεί σε ένα απέραντο κοινωνικό νεκροταφείο με εκατομμύρια φτωχούς.
Και ο Νότης Μαριάς έκλεισε την συνέντευξή του λέγοντας ότι ο μνημονιακός Γολγοθάς του φτωχοποιημένου Ελληνικού λαού θα συνεχιστεί για πολλές δεκαετίες.
Προκειμένου λοιπόν να ανατραπεί αυτή η εξέλιξη απαιτείται αλλαγή πορείας έξω από τρόικες και μνημόνια με την οικοδόμηση μιας Ειδικής Σχέσης, ενός Ειδικού Καθεστώτος της Ελλάδας εντός ΕΕ και Ευρωζώνης, όπως άλλωστε έχει προτείνει το Κίνημά μας «ΕΛΛΑΔΑ- Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ».
Επισυνάπτεται το ηχητικό με την συνέντευξη του Νότη Μαριά:

About this author

A ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ