ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΝΕΑ
25 Απριλίου 2019

Συνάντηση Νότη Μαριά με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πειραιώς

Αθήνα, 25/4/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση Νότη Μαριά με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πειραιώς

Επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς πραγματοποίησε τη Μεγάλη Τρίτη 23 Απριλίου 2019 ο Πρόεδρος του Κόμματος ΕΛΛΑΔΑ-Ο ΆΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, Καθηγητής Νότης Μαριάς, όπου συναντήθηκε με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ.

Ο Νότης Μαριάς ενημέρωσε τον Σεβασμιότατο για την υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου, με το Κόμμα ΕΛΛΑΔΑ-Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, του οποίου είναι επικεφαλής, καθώς το απόγευμα της ίδιας μέρας παρουσίασε από τη Θεσσαλονίκη το Ευρωψηφοδέλτιό του.

Στο πλαίσιο της συνάντησής τους συζήτησαν για τα μείζονος σημασίας ζητήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως είναι η μεταναστευτική πολιτική, καθώς επίσης και για την πρόσφατη τρομοκρατική επίθεση θρησκευτικού φανατισμού στη Σρι Λάνκα.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης, που, κατά κοινή διαπίστωση, πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, ο Σεβασμιότατος, μεταξύ άλλων, ενημέρωσε τον κ.Μαριά για τις φιλανθρωπικές δράσεις της Μητρόπολης Πειραιώς.

Τέλος ο Σεβασμιώτατος του προσέφερε μια εικόνα του Χριστού, για να κοσμεί το γραφείο του και να του χαρίζει δύναμη σε κάθε καλό έργο του.

Επισυνάπτονται φωτογραφίες από την συνάντηση του Νότη Μαριά:

About this author

A ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ