ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΝΕΑΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
11 Φεβρουαρίου 2019

Ο Νότης Μαριάς στην Πάτρα

Αθήνα,11/2/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Νότης Μαριάς στην Πάτρα

Την Πάτρα επισκέφτηκε χθες Κυριακή 10/2/2019 ο  Πρόεδρος του Κόμματος ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ Ευρωβουλευτής Καθηγητής Νότης Μαριάς όπου και συναντήθηκε με μέλη και φίλους του Κινήματος και συζήτησε μαζί τους τόσο τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις με έμφαση στο Σκοπιανό όσο  και την οργανωτική προετοιμασία εκδήλωσης στην αχαϊκή πρωτεύουσα προκειμένου να παρουσιαστεί η Κοινοβουλευτική δράση του Έλληνα Ανεξάρτητου Ευρωβουλευτή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο το 2018.

Στη συνέχεια ο Νότης Μαριάς συμμετείχε σε  εκδήλωση κοπής πίτας της ΕΕΤΕΜ Αχαΐας(Επιστημονική & Επαγγελματική Ένωση Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών) όπου και απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό εκφράζοντας τη συμπαράστασή του στους κλαδικούς αγώνες της ΕΕΤΕΜ. Σημειώνεται ότι ο Νότης Μαριάς προ τριετίας συμμετείχε σε εκδηλώσεις της ΕΕΤΕΜ στην Πάτρα με θέμα τα επαγγελματικά δικαιώματα των μηχανικών ΤΕΙ.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής του παραμονής στην Πάτρα ο Νότης Μαριάς  έδωσε συνεντεύξεις σε τοπικά ΜΜΕ καταγγέλλοντας την κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών και το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας και της ιστορίας μας.

Επισυνάπτονται φωτογραφίες:

About this author

A ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ