ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΝΕΑΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)
1 Μαρτίου 2018

Ο Νότης Μαριάς καταγγέλλει στην Ευρωβουλή τη φίμωση του Κινήματός μας «ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» από τα Ελληνικά ΜΜΕ

Βρυξέλλες, 1/3/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΒΙΝΤΕΟ

Τη φίμωση του Κινήματός μας «ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» αλλά και του ίδιου του Νότη Μαριά από τα δημόσια και ιδιωτικά ΜΜΕ της Ελλάδας κατήγγειλε με παρέμβασή του ο Έλληνας Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής μιλώντας στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες, στις 28/2/2018, με αφορμή τη συζήτηση για τις επικείμενες Ευρωεκλογές.

Όπως επισήμανε ο Νότης Μαριάς «οι Ευρωεκλογές του Μαΐου 2019 πρέπει να διεξαχθούν με τον πιο ανοιχτό και δημοκρατικό τρόπο. Αυτό σημαίνει διασφάλιση της πολυφωνίας στα ΜΜΕ των κρατών-μελών. Δυστυχώς στην Ελλάδα τα κρατικά ΜΜΕ και η πλειοψηφία των ιδιωτικών ΜΜΕ έχουν επιβάλλει καθεστώς φίμωσης στο Κόμμα μας ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ».

Και ο Νότης Μαριάς συνέχισε: «Παρότι αποτελούμε Κόμμα εκπροσωπούμενο στην Ευρωβουλή, παρότι ο ομιλών είναι Ευρωβουλευτής μέλος του ECR, της τρίτης σε κοινοβουλευτική δύναμη Πολιτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, εντούτοις τα Ελληνικά ΜΜΕ μεροληπτούν εις βάρος μας και μας αποκλείουν συστηματικά από όλες τις εκπομπές ενημερωτικού περιεχομένου».

Και απευθυνόμενος στον Προεδρεύοντα της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ο Νότης Μαριάς κατέληξε: «Κύριε Πρόεδρε ζητούμε από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και από εσάς προσωπικά την στήριξή σας προκειμένου να διασφαλιστεί η πολυφωνία στα Ελληνικά ΜΜΕ και να παύσει ο αποκλεισμός του ECR και του Κόμματός μας «ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» ενόψει των Ευρωεκλογών του 2019, διαφορετικά οι εκλογές του 2019 στην Ελλάδα θα αποτελέσουν μνημείο φίμωσης και αυθαιρεσίας και μεροληψίας».

 

Επισυνάπτεται το βίντεο με την παρέμβαση του Νότη Μαριά:

 

About this author

A ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ