ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΝΕΑΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
6 Απριλίου 2019

Νότης Μαριάς: Στηρίζουμε την συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την Παιδιατρική και Μαιευτική κλινική Σάμου

Βουλευτικό Γραφείο

Νότη Μαριά

www.notismarias.gr

Αθήνα, 6/4/2019

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νότης Μαριάς: Στηρίζουμε την συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την Παιδιατρική και Μαιευτική κλινική Σάμου

Την συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων της Σάμου για την Παιδιατρική και Μαιευτική κλινική του νησιού που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη 9 Απριλίου 2019, στηρίζει με ανακοίνωσή του ο Πρόεδρος του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ- Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ», Ευρωβουλευτής, Καθηγητής Νότης Μαριάς στηλιτεύοντας ταυτόχρονα τις απαράδεκτες συνθήκες λειτουργίας της Παιδιατρικής και Μαιευτικής κλινικής.

Στο πλαίσιο αυτό επισημαίνει ότι λόγω έλλειψης ιατρών και κακού προγραμματισμού της κυβέρνησης στο μεγάλο πρόβλημα του μεταναστευτικού στο νησί της Σάμου, έχει καταστραφεί η εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου της πόλης.

Κλείνοντας ο Νότης Μαριάς επισημαίνει ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο Σαμιώτης υποψήφιος Ευρωβουλευτής του Κινήματος Γιάννης Παπαπαναγιώτου θα βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό των κατοίκων προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα της λειτουργίας της Παιδιατρικής και Μαιευτικής κλινικής.

Επισυνάπτεται φωτογραφία από την πρόσφατη συνέντευξη Τύπου στην Σάμο του Νότη Μαριά με τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή του Κινήματος Γιάννη Παπαπαναγιώτου:

 

 

 

 

 

About this author

A ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ