ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΝΕΑ
25 Μαρτίου 2018

Νότης Μαριάς απο Ορεστιάδα για την 25η Μαρτίου: Στις νέες απειλές Ερντογάν απαντάμε «Μολών Λαβέ»


Ορεστιάδα, 25/3/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΒΙΝΤΕΟ

Νότης Μαριάς απο Ορεστιάδα για την 25η Μαρτίου: Στις νέες απειλές Ερντογάν απαντάμε «Μολών Λαβέ»

Συνάντηση Νότη Μαριά με τους γονείς των δύο Στρατιωτικών μας

Στις νέες απειλές Ερντογάν απαντάμε «Μολών Λαβέ» είπε σε δηλώσεις του απο την Ορεστιάδα, όπου και βρέθηκε για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου ο Πρόεδρος του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ», Ευρωβουλευτής, Καθηγητής Νότης Μαριάς.

Μάλιστα επισήμανε για άλλη μια φορά την απαίτηση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για άμεση απελευθέρωση των 2 Στρατιωτικών μας που κρατούνται παράνομα στις τουρκικές φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη.

Επισημαίνεται ότι ο Νότης Μαριάς συμμετείχε σήμερα Κυριακή 25 Μαρτίου 2018 στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου στην Ορεστιάδα.
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων ο Νότης Μαριάς παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και τη Δοξολογία για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821. Μετά το πέρας της Δοξολογίας, κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο και παρακολούθησε την μαθητική και στρατιωτική παρέλαση.

Επισημαίνεται ότι χθές Σάββατο 24/3/2018 κατά την παραμονή του στην πόλη  της Ορεστιάδας ο Νότης Μαριάς, πραγματοποίησε συνάντηση με τους γονείς των δύο Στρατιωτικών και τους εξέφρασε την πλήρη συμπαράστασή του ενημερώνοντας τους ταυτόχρονα για τις ενέργειές του ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου προκειμένου να γίνει εφικτή η άμεση απελευθέρωση των δύο παλικαριών.

Επισυνάπτεται φωτογραφία και βίντεο με δηλώσεις του Νότη Μαριά:

 

About this author

A ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ