ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΟΜΙΛΙΕΣΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ
25 Σεπτεμβρίου 2014

Κραυγαλέα απουσία των μνημονιακών βουλευτών από την Διακοινοβουλευτική Συνάντηση των Βρυξελλών.

Βρυξέλλες, 25/09/2014 
Δελτίο Τύπου
Έλαμψαν δια της απουσίας τους οι Έλληνες μνημονιακοί βουλευτές από τη Διακοινοβουλευτική Συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 23/9/2014 στις Βρυξέλλες. Συγκεκριμένα στο πλαίσιο της Επιτροπής Οικονομικής και Νομισματικής Πολιτικής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου συναντήθηκαν μέλη των εθνικών κοινοβουλίων των κρατών της Ε..Ε. με ευρωβουλευτές προκειμένου να συζητήσουν το ευρωπαϊκό εξάμηνο για το συντονισμό της οικονομικής πολιτικής των κρατών μελών της Ε.Ε.
Όπως επισήμανε ο Αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών και Ευρωβουλευτής  Καθηγητής Νότης Μαριάς, ο οποίος πήρε το λόγο κατά τη διάρκεια της  Διακοινοβουλευτικής Συνάντησης, οι Έλληνες μνημονιακοί βουλευτές έλαμψαν δια της απουσίας τους επιβεβαιώνοντας στην πράξη ότι η Ελληνική Βουλή έχει απαξιωθεί εντελώς λόγω του μνημονίου και της τρόικας που επιβάλει κάθε φορά τη νομοθεσία που θα ψηφιστεί στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Για το λόγο αυτόν άλλωστε και οι μνημονιακοί βουλευτές δεν έκαναν καν τον κόπο να έρθουν στις Βρυξέλλες αφού γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να αναλάβουν καμία δέσμευση απέναντι στους ευρωπαίους ομόλογους τους χωρίς την συγκατάθεση της τρόικας.
Στη συνέχεια ο Νότης Μαριάς κατήγγειλε την καταστροφική πολιτική του μνημονίου που έχει γεμίσει την πατρίδα μας με στρατιές ανέργων φτωχοποιώντας τον Ελληνικό λαό και εκτινάζοντας στα ύψη το δημόσιο χρέος.
Ακολουθεί το βίντεο με την παρέμβαση του Νότη Μαριά.

About this author

A ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ