Στην ΕΡΤ ΤΡΙΠΟΛΗΣ βρέθηκε σήμερα το πρωί, ο ευρωβουλευτής και πρόεδρος του κόμματος «Ελλάδα – ο άλλος δρόμος», καθηγητής θεσμών της Ευρωπαικής Ένωσης, στο τμήμα οικονομικών επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης και δικηγόρος, κ. Νότης Μαριάς.

Με αφορμή την επίσκεψή του στην Τρίπολη, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, μίλησε στην ζωντανή, δίωρη εκπομπή «Με ανοιχτή γραμμή» και στην δημοσιογράφο Δέσποινα Αρσένη, για όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με την ευρωκάλπη, τις αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά και την εσωτερική πολιτική κατάσταση.

Ο πρώην βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και νυν πρόεδρος της «Ελλάδας – ο άλλος δρόμος» (απ’ τον Μάρτιο του 2017), είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει το πλούσιο έργο του στο ευρωπαικό κοινοβούλιο (μέλος και αναπληρωτής σε αρκετές επιτροπές και προεδρεία και με πρωτιές σε ομιλίες και τροπολογίες), ζήτησε απ’ τον κόσμο να στηρίξει το κίνημά του και σε αυτές τις εκλογές, ενώ υποσχέθηκε, περαιτέρω εντατικοποίηση της προσπάθειάς του, για την υπεράσπιση των συμφερόντων της χώρας, των εργαζομένων και των κατακτήσεών της.

«Θα αναδεικνύω όλα τα στραβά και τα ανάποδα που βλέπω και είναι εις βάρος του λαού μας», είπε με έμφαση ο Νότης Μαριάς.

Αμέσως μετά την συνέντευξή του, βρέθηκε σε ξενοδοχείο της Τρίπολης, όπου και είχε επαφές και συζητήσεις με φίλους του κόμματος, ενώ το μεσημέρι θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

Με την επιστροφή, θα κάνει στάση στην Κόρινθο, όπου και θα συνεχίσει εκεί, τις προεκλογικές του δράσεις.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Μοιράσου το άρθρο: