ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΝΕΑ
prosklisi_axioupoli-v5
29 Σεπτεμβρίου 2017

Τριήμερη περιοδεία του Νότη Μαριά σε Κιλκίς, Λάρισα, Θεσσαλονίκη και Σέρρες

Αθήνα, 29/9/2017

Τριήμερη περιοδεία  σε Κιλκίς, Λάρισα, Θεσσαλονίκη και Σέρρες, θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ-Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ», Ευρωβουλευτής, Καθηγητής, Νότης Μαριάς.

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Πρόεδρος του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ-Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ», θα πραγματοποιήσει ομιλία, την Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017, στις 19:30, στον πολυχώρο “Αίσθησις”, οδός Ξενοπούλου Γρηγορίου, στην Αξιούπολη – Κιλκίς, για τα εθνικά θέματα, το μεταναστευτικό, το ασφαλιστικό, τα αγροτικά θέματα και τα κόκκινα δάνεια.

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017, ο Έλληνας Ευρωβουλευτής, θα είναι Εισηγητής στο πρώτο μέρος της Ημερίδας, που διοργανώνουν οι Ενώσεις του Περιφερειακού, Τοπικού και Κλαδικού Τύπου με θέμα: «Βιωσιμότητα και Μετεξέλιξη του Περιφερειακού-Τοπικού και Κλαδικού Τύπου», που θα πραγματοποιηθεί, στο ξενοδοχείο Divani Palace, στη Λάρισα.

Η εκδήλωση έχει χαρακτηριστεί ως το «μεγάλο γεγονός του επαρχιακού Τύπου», καθώς για πρώτη φορά ο Σύνδεσμος Ημερήσιων Περιφερειακών Εφημερίδων (Σ.Η.Π.Ε.), η Ένωση Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου (Ε.Ι.Ε.Τ), η Ένωση Ιδιοκτητών Τοπικών Ημερήσιων και Εβδομαδιαίων Εφημερίδων Αττικής (Ε.Ι.Τ.Η.Ε.Ε.Α) και η Ένωση Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου (Ε.Δ.Ι.Π.Τ.) διοργανώνουν από κοινού μία εκδήλωση, προκειμένου να αναδείξουν τις σημερινές προκλήσεις, που αντιμετωπίζει ο έντυπος και ο ηλεκτρονικός Τύπος.

Το απόγευμα του Σαββάτου 30 Σεπτεμβρίου 2017, ο Νότης Μαριάς, θα πραγματοποιήσει στη Θεσσαλονίκη, συναντήσεις με στελέχη και φίλους του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ-Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ».

Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Το πρωί, της Κυριακής 1ης Οκτωβρίου, ο Έλληνας Ευρωβουλευτής, θα μεταβεί στην Ιερά Μονή Εικοσιφοινίσσης, προκειμένου να παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Νότης Μαριάς έφερε στην Ευρωβουλή στις 27/9/2017, με Γραπτή του Ερώτηση, το χρονίζον εδώ και εκατό χρόνια εθνικό και εκκλησιαστικό θέμα των λεηλατηθέντων, από τους Βουλγάρους ιερών κειμηλίων της Ιεράς Μονής Εικοσιφοινίσσης, του νομού Σερρών, όπως είχε δεσμευθεί.

Έπειτα, ο Πρόεδρος του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ-Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ», θα μεταβεί στο Δημοτικό Διαμέρισμα Κορμίστας, του Δήμου Αμφίπολης, προκειμένου να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις μνήμης, προς τιμή των συμπατριωτών μας, που σφαγιάσθηκαν, από τα βουλγαρικά στρατεύματα κατοχής, την 1η Οκτωβρίου 1941.

Την τελετή θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κύριος Προκόπιος Παυλόπουλος.

Στη συνέχεια ο Νότης Μαριάς και κατόπιν προσκλήσεως, του Δημάρχου Αμφίπολης κ. Κωνσταντίνου Μελίτου, θα παραστεί στην τελετή Ανακήρυξης του Προέδρου της Δημοκρατίας σε επίτιμο Δημότη Αμφίπολης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 12:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

About this author

A ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ