ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΝΕΑ
13 Φεβρουαρίου 2018

Ο Νότης Μαριάς στη Λέσβο

Αθήνα 13/2/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Τη Λέσβο θα επισκεφθεί αύριο Τετάρτη 14/2/2018 ο Πρόεδρος του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» Ευρωβουλευτής, Καθηγητής Νότης Μαριάς συμμετέχοντας ως ο μόνος Έλληνας Ευρωβουλευτής στην αποστολή της Πενταμελούς Αντιπροσωπείας της Επιτροπής Ελέγχου του Προϋπολογισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η οποία θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας στο νησί.

Κατά την επίσκεψή της στο νησί, η Πενταμελής Αντιπροσωπεία των Ευρωβουλευτών θα πραγματοποιήσει σειρά επαφών με τον Δήμαρχο Λέσβου κύριο Γαληνό καθώς και με στελέχη της αυτοδιοίκησης και δημοσίας διοίκησης. Επίσης θα επισκεφθεί τις υποδομές υποδοχής προσφύγων, το κάστρο της Μυτιλήνης και το λιμάνι της Μυτιλήνης.

Σημειώνεται ότι η Πενταμελής Αντιπροσωπεία των Ευρωβουλευτών πραγματοποιεί τριήμερη επίσκεψη εργασίας στην Ελλάδα και θα επικεντρωθεί  στην παρακολούθηση 181 έργων υποδομών με υψηλή προτεραιότητα που εκτελούνται στην Ελλάδα, με χρηματοδότηση και από την Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως ο Ε65, η σιδηροδρομική γραμμή Τιθορέα – Λιανοκλάδι – Δομοκός, η γραμμή 3 του μετρό της Αθήνας, το Κτηματολόγιο κλπ.

Επίσης θα συναντηθεί με την ηγεσία του ΟΠΕΚΕΠΕ για θέματα πληρωμών κοινοτικών επιδοτήσεων.

 

 

A ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ