ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
15 Ιουλίου 2016

Ο Νότης Μαριάς καταδικάζει την τρομοκρατική επίθεση των τζιχαντιστών στη Νίκαια της Γαλλίας

Αθήνα, 15/7/2016.

Τη τρομοκρατική επίθεση των τζιχαντιστών στη Νίκαια της Γαλλίας καταδίκασε με σημερινές του δηλώσεις ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Καθηγητής Νότης Μαριάς. μιλώντας στο Δημοτικό ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης 100fm.

Όπως επισήμανε ο Έλληνας Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής παρά τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας, την κατάσταση έκτακτης ανάγκης και την αναστολή της Συνθήκης Σένγκεν που ισχύουν εδώ και αρκετούς μήνες στη Γαλλία οι τζιχαντιστές πραγματοποίησαν ακόμα μια δολοφονική επίθεση κατά του Γαλλικού λαού.

Στη συνέχεια ο Νότης Μαριάς είπε ότι η ανεργία, η φτώχεια και ο κοινωνικός αποκλεισμός των Αράβων μεταναστών δεύτερης και τρίτης γενιάς που επικρατούν στη Γαλλία αποτελούν λίπασμα για τους τζιχαντιστές.

Ταυτόχρονα οι επεμβάσεις της Δύσης στη Λιβύη, στη Συρία, στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν, στο Μαλί και σε άλλες περιοχές της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής ρίχνουν λάδι στη φωτιά και συσπειρώνουν ενάντια στη Δύση σημαντικούς μουσουλμανικούς πληθυσμούς.

Καταλήγοντας ο Νότης Μαριάς εξέφρασε τη συμπαράστασή του στις οικογένειες των αθώων θυμάτων της δολοφονικής επίθεσης των τζιχαντιστών στη Νίκαια.

Επισυνάπτεται το σχετικό ηχητικό της συνέντευξης του Νότη Μαριά.

About this author

A ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ