ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΝΕΑ
11 Νοεμβρίου 2017

Ο Νότης Μαριάς στην Κάρυστο για τα αιολικά πάρκα και το περιβάλλον

Αθήνα, 11/11/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Νότια Καρυστία θα επισκεφθεί την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 ο Πρόεδρος του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» Ευρωβουλευτής, Καθηγητής, Νότης Μαριάς προσκεκλημένος της Επιτροπής Αγώνα Φορέων και Πολιτών Ν. Καρυστίας στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας και ενημέρωσης που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Γιοκαλείου ιδρύματος, στην Κάρυστο.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Νότης Μαριάς θα συμμετάσχει ως ομιλητής με σκοπό να ενημερώσει τους πολίτες και φίλους της Νότιας Καρυστίας σχετικά με θέματα που αφορούν το περιβάλλον και τα αιολικά πάρκα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πρόεδρος του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ», μετά από σειρά παρεμβάσεών του ενώπιον της Επιτροπής Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τα θέματα των αδειοδοτημένων ή σχεδιαζόμενων αιολικών πάρκων, της οικολογικής καταστροφής στην περιοχή της Νότιας Καρυστίας καθώς και του ξεπουλήματος της δημόσιας γης στις διάφορες πολυεθνικές, είχε καταθέσει στις 25/4/2017 και Γραπτή Ερώτηση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το ζήτημα της οικολογικής καταστροφής λόγω της κατασκευής αιολικών πάρκων στην Νότια Καρυστία, η οποία είναι προστατευόμενη περιοχή Δικτύου NATURA.

Επισυνάπτεται βίντεο με την ομιλία του Νότη Μαριά στην Κάρυστο στις 23-4-2017:

About this author

A ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ